Hvis jeg fik spørgsmålet ”Hvad er det vigtigste i dit arbejde” så vil jeg tøve lidt til en start, for jeg synes, der er mange vigtige elementer i mit arbejde. Det vil være vanskeligt for mig at foretage en nummereret prioritering.

Alligevel vil jeg have et svar på spørgsmålet. Og det vil være, at resultatet af vores fælles arbejde skaber værdi for dig.

Eksempler på andre vigtige elementer i mit arbejde er, at du kan tage resultatet af for eksempel samtaler med ind i din hverdag, og give dig en fremdrift.
At jeg kan formidle en viden, som medvirker til at skabe kvalitet for dig, hvad enten det er privat eller arbejdsrelateret.

I vores samarbejde vil du komme til at opleve flere sider af min personlighed. Sider jeg bliver anerkendt for i mit arbejde.

  • Jeg er åben og udadvendt
  • Nysgerrig på mine medmennesker og omverden
  • Lyttende, støttende og respektfuld
  • Kreativ og undersøgende i forhold til alternative løsninger
  • Jeg er ikke bange for at vise min egen sårbarhed
  • Jeg har en god portion humor og let til smil

Siden marts 2015 har jeg været selvstændig.

Jeg tager blandt andet afsæt i mine uddannelser, erfaringer og kompetencer indenfor coaching, erhvervs- og organisationspsykologi, personlig udvikling og kommunikation samt psykisk arbejdsmiljø.

De seneste uddannelser er NLP Practitioner (terapi), projektlederuddannelse fra CBH Business, Professionsbachelor ved Diplomuddannelse i Ledelse.

Jeg er erfaren inden for projektledelse/-koordinator samt indenfor HR med fokus på tværorganisatoriske projekter (f.eks. LEAN), intern kommunikation og undervisning/studiemiljø. Jeg afholdt foredrag og diverse oplæg i forskellige sammenhænge.