Det har ikke været essentielt for mig at skrive en bog, og derfor har jeg ikke været søgende eller opsøgende efter et emne til en bog. Men som det så ofte sker her i livet, hvor nogle hændelser afføder nye og flere hændelser, som ruller lidt rundt udenfor din sfære, og endelig kommer tilbage til dig selv. Dette skete også for mig.

En nær og kær veninde ringede til mig og ville lige fortælle, at hun uden mit vidende havde brugt mig og nogle af mine livsoplevelser som eksempel på, hvor vigtigt det er at lytte til sin krop, når den skriger på ro og opmærksomhed.

Dels havde hun været til et netværksmøde, dels havde hun talt med en veninde, og begge steder mente de ikke, det havde den store betydning. Og det var så her jeg blev brugt som eksempel på, at jo for pokker. Det er endog meget nødvendigt.

Jeg smilede lidt af det og sagde, at hvis min historie kunne bruges til at få andre til at stoppe op før det er for sent, så var jeg da kun glad. Og lige pludselig var min bog der.

Så i dag arbejder jeg sideløbende med de andre dele i mit firma på at skrive to bøger

Bog nummer 1

Den første har arbejdstitlen:

”Når din krop skriger på hjælp, så lyt”

Jeg har planer om to bøger, hvor den første – med førnævnte titel – foreløbig har planlagte kapitler med titlerne:

 • ”Min egen personlige historie”, hvor jeg beskriver hændelsesforløbene op til, under og efterfølgende. Hvad jeg har gjort for at arbejde mig op og videre.
 • ”Hvad er angst, stress og depression” – et kapitel som beskriver hvad de 3 består af, både hvad angår de fysiske, psykiske symptomer, og hvorfor de er vigtige for kroppen.
 • ”Interview med andre stress og/eller angstberørte personer”
 • ”At være pårørende til en person med stress, angst og depression”
 • ”Redskaber og værktøjer som har hjulpet mig”

 

Bog nummer 2

Bog nr. 2 har i øjeblikket følgende arbejdstitel:

”Tør du tage ansvar? – Stress og angst er ikke kun den enkelte persons problem”

Jeg har lige nu planlagt følgende kapitler til bogen:

 • ”Når en medarbejder får stress evt. med angst til følge”
 • ”Glem ikke de øvrige medarbejdere”
 • ”Hvorfor gør vi det mod os selv – hvad gør vores kultur ved os?”
 • ”Ledernes ansvar”
 • ”kan man undgå stress og angst, og hvad er gevinsten for virksomheden og samfundet”
 • ”Hvordan ser det ud i Norden og EU”

Udgivelse

I skrivende stund – november 2016 – kan jeg ikke sige, hvornår bøgerne kommer på gaden. Jeg vil derfor opfordre dig til at følge med på min hjemmeside, hvor jeg under nyheder fra tid til anden vil give et indblik hvor langt jeg er med skrivearbejdet. Herudover påtænker jeg at lægge en smagsprøve fra bogen ud på min side, når jeg er nået så langt, at jeg synes det er klar til at blive offentliggjort.

Hvis du har en oplevelse der ligger indenfor bøgernes temaer, som du har lyst til at dele vil jeg meget gerne høre fra dig. Måske er det din historie som kommer med i bogen. Gå ind i kontaktformularen og skriv til mig.