"Stop stressen før angsten tager dig"

Køb min bog som en gave til dig selv, hvis du føler at stress er ved at vælte dig lidt bagover.
Eller køb bogen til en i din familie eller vennekreds, som du synes fortjener en håndsrækning i deres lidt for travle liv.

Sådan køber du bogen:

  1. Du kan enten sende mig en mail (christina@coahcingbyschneider.dk) eller sms (41 26 56 28) med dit navn, adresse og hvem bogen skal signeres til.
  2. Du indbetaler 279,00 + 34,25 (porto) på MobilePay til 41 26 56 28 eller bankoverførsel: Jyske Bank, reg.nr. 5016. Kontonummer 1318071
  3. Når jeg har modtaget beløbet, sender jeg dig et signeret eksemplar af min bog

BEMÆRK!
Jeg kan bookes til et foredrag, oplæg eller workshop. Læs mere her. Kontakt mig for mere information, og en dialog om, hvad I har behov for.

Beskrivelse af bogen

Min første bog ”Stop stressen før angsten tager dig” er en personlig beretning om, hvor galt det kan gå, når du i en tilstand af stress holder op med at mærke dig selv. Når du ikke lytter til de kærlige og velmente advarsler dine nære giver dig. Når du fortsætter med at arbejde, selv når du er begyndt at bemærke de meget alvorlige fysiske og mentale symptomer.

I bogen beskriver jeg også, hvordan jeg rejste mig igen og igen, og hvordan jeg i dag lever med angst, som en meget nærværende del af min hverdag.

Jeg har dedikeret et kapitel i bogen til at beskrive mine favoritredskaber. Dem jeg bruger, når stressen bliver for nærværende, angsten for overvældende og depressionen for opslidende. Måske de kan være til glæde og gavn for dig.

Min personlige historie krydrer jeg med beskrivelser af den seneste forskning om, hvad det er for faktorer, der påvirker os i forhold til stress.

Det siger læserne

Hold nu op, hvor jeg føler jeg læser om mig selv. Troede kun det var mig og min krop, der havde det sådan
– Helle

Jeg har med stor interesse læst din bog, der er meget velskrevet – og som giver stof til eftertanke
– Birgit

Bogen er virkelig godt skrevet, fængslende
– Martin

En fantastisk og hudløst ærlig bog om stress og hvad det kan udvikle sig til, hvis man ikke er opmærksom på kroppens signaler. Kan varmt anbefales.
– Jeanne

Både beskrivelserne og billedsproget i bogen rammer fuldstændig plet. Rigtig godt skrevet.
– Charlotte