Mit fagligt fundament og personlige erfaringer binder sløjfer til jeres fordel

Er du leder, tillidsrepræsentant, arrangør af temadag eller lignende og har du brug for en person, der kan holde et foredrag eller oplæg om det emne, der er i fokus i din virksomhed eller arbejdsplads, så er det måske mig du skal kontakte.

Jeg bliver begejstret når jeg holder foredrag, og kan se, at det jeg emne jeg taler om, flytter noget hos andre.

Jeg tilrettelægger mine foredrag og oplæg, så det bliver et samspil mellem deltagerne og mig. Det er min egen oplevelse og holdning, at foredrag bliver langt mere levende og nærværende for de tilstedeværende, hvis de selv fra tid til anden skal være aktivt deltagende i forløbet.

Foredragene eller oplæggene kunne for eksempel være indenfor emner som:

Arbejdsglæde og trivsel – Disse to emner ligger mig meget på sinde. Og der er mange rigtigt gode grunde til, at skabe et miljø og en kultur, hvor medarbejdere og kolleger trives. Glade og tilfredse medarbejdere er motiverede og engagerede medarbejdere, som har lyst til at producere mere, hvilket skaber positiv effekt på virksomhedens bundlinje og resultater.

Kommunikation – Vi kommunikerer hele tiden. Også når vi ikke siger noget, eller ikke gør noget. Al vores kommunikation kan styrke eller svække vores relationer afhængig af, hvordan vi møder vores medmennesker i deres kommunikation.

For eksempel viser forskningen, at brok og surhed har en meget negativ indvirkning på hjernen. Både for dem der skal lytte til det, og for dem der udtrykker det.

Samarbejde – Uanset hvilken jobfunktion du har, så er samarbejde vigtigt. Nogle har flere daglige kontakter til fx kolleger end andre har, men der er altid et element af samarbejde involveret.
Kommunikation er naturligvis et vigtigt element af samarbejde, men faktorer som værdier, kultur, baggrund og personlighed spiller også kraftigt ind på, hvordan vi udfolder os i samarbejdet med andre.

Emnerne er ikke udtømmende, så jeg vil opfordre dig til at kontakte mig, så vi kan drøfte jeres specifikke behov. Dermed bliver foredraget eller oplægget formet så det passer i den kontekst I arbejder med.

Foredrag med ”Fokus”

Det er min umiddelbare oplevelse, at et foredrag typisk er en person, som har noget på hjertet, haft en oplevelse, eller har en viden, som de gerne vil dele med andre. Og der er rigtigt mange gode og spændende foredrag på markedet.

Markedet for foredrag kunne jeg godt tænke mig at udvide, så jeg har lavet et samarbejde med en meget dygtig hudplejekonsulent, Helle Møller, hvor vi udvikler foredrag, der både er for det ydre og det indre. Deltagerne får med andre ord 2 i 1.

Vi har slået vores faglige viden, kompetencer og personlige erfaringer sammen og udviklet en række emner vi afholder foredrag om. Dette gør vi i vores fælles firma ”Fokus – foredrag med viden og humor”

Nedenfor kan du se nogle eksempler på de emner vi har udviklet, og som vi er ved at udvikle. Flere emner og foredrag vil helt sikkert komme på tale som tiden går.

Hold øje med nyheder på forsiden samt Facebook, så du bliver en af de første til at se, hvornår det næste foredrag er på plakaten.

”Tyngdeloven og alder er ikke til at diskutere med”

Et foredrag om det at nå tidspunktet midt i livet. Hvad sker der med dig som person? Hvad sker der i det indre? Hvorfor reagerer vi som vi gør? Hvad sker der med huden? Hvad er det for tegn og ændringer vi kan se på vores hud? Hvad gør vi for at vedligeholde os?

”Ladies night out – inspirationsaften”

Et arrangement hvor deltagerne kan få skabt overblik over både tid og look til alle december måneds gøremål, indkøb, arrangementer og sammenkomster. Deltagerne får et indspark til hvordan man sorterer i mængden af ”things to do”, tips til den bedste pleje af huden i vintermånederne, guide til håropsætning og makeup samt personlige råd til tøj og smykker.

I samarbejde med hår- og makeupartist, smykkedesigner og to tøjforretninger

”Nyt år, nye muligheder, nye løfter – hold kursen”

Når rådhusklokkerne er forstummet og tømmermændene er aftaget, så er der en række løfter man har lovet sig selv, der skal holdes fast i. Julens lækre mad og godter skal skrabes af sidebenene igen, motion skal være i højsædet, og vi skal være gode ved os selv, på den sundhedsrigtige måde. Hvordan holder du kursen? Hvor meget skal du tage ind, og hvor starter du?

I samarbejde med diætist og yogalærer

”Mænd i fokus med Fokus”

Et foredrag hvor vi med stor humor og selvironi giver gode råd og tips til mændene om, hvordan de kommunikerer med kvinder. Søger at give dem en lidt bredere forståelse for de sære skabninger, de er så tiltrukket af. Men også et foredrag, hvor vi vil give dem plads til og ret til at være mænd. Dette krydrer vi med tips og tricks til, hvordan mænd bør vedligeholde deres hud.