Jeg har ikke adressen på den omtalte styrelse, og jeg har heller ikke muligheden for at klone dig, så du kan være mange steder på samme tid. Hvis jeg skal være ærlig, så er jeg heller ikke sikker på, at jeg synes det er gode ideer. Jeg vil hellere hjælpe dig med at finde en solid platform for dig, så du har fokus på det, der virkelig har værdi for dig, fremfor at prøve at være alle steder samtidig med, at du er 100 pct. opdateret på alt, der rører sig på arbejdet, de sociale medier, i familien, hos vennerne, de nye trends, nyheder og kultur mv.

Du skal sidde ved roret på dit livs skib og bestemme, hvor du skal hen, hvornår du stopper for at kigge lidt nærmere på en attraktion, og hvor længe.

Hvis du er en af dem, som synes det er svært at få skabt en balance, så du ikke lider af konstant åndenød – og det er der noget der tyder på eftersom du læser med her – så er det muligt, at du bliver lidt irriteret og tænker, at det ikke er så nemt, som jeg lige har skrevet, og ja, det kan godt være vanskeligt at finde kursen, så nej det er ikke så nemt, men det kan sagtens lade sig gøre.

For det første skal det være DIN balance. Det skal ikke være en, der er opstillet af din omverden og det er noget ”man” gør. ”Man” må gøre præcis som ”man” har lyst til, og så gør du, hvad der er rigtigt for dig og dit helbred.

Det er forskelligt til hvilken side balancen er tippet, både fra person til person og fra livsstadie til livsstadie.

Hvis balancen er tippet til fordel for arbejdet, så kunne nogle af dine problemstillinger måske være, at du har udfordringer med at systematisere og/eller planlægge dit arbejde, eller du har problemer med at uddelegere opgaverne.

 

Hvis ikke du er i en position, hvor du kan uddelegere, så skal du måske være bedre til at sige nej til nye opgaver, og hvis du ikke kan sige nej, så skal der være andre opgaver du ikke løser, og hvordan afgøres det?

Hvis du føler at balancen er tippet til fordel for dit privatliv, så kunne dine problemstillinger være, at du føler det er nødvendigt at tjekke de sociale medier, og det er nødvendigt at være på alle de sociale platforme, så der er en del at tjekke. Det kunne også, at du har meget svært ved at være til stede i nu’et, fordi du hele tiden er ude i fremtiden, og lægge planer for, hvad du skal nå at tjekke, og i fortiden for at ærgre dig over det, du ikke fik gjort, og dermed skal gøre i fremtiden.

Uanset hvad der er årsagen til, at du mangler en sund balance for dig, så er det muligt at du har en følelse af at overleve i stedet for at leve, og at det er svært at prioritere og finde kursen i alle livets muligheder.

Ring eller skriv til mig, og vi vil sammen undersøge, hvor du har dine udfordringer og finde muligheder og redskaber til at løse det.