Stress!

Et ord, der, for rigtig mange, ikke længere kun er et ord, eller noget ”alle andre end jeg får”, men en tilstand, der er blevet kun alt for virkelig og nærværende.

Er du blevet én af de mange?
Har du brug for teknikker og konkrete redskaber til, hvordan du får kontrol over din situation og dæmpet din stress?

Men hvad er stress?

Det er vigtigt at vide om stress, at det tilhører gruppen af belastningslidelser. Din krop oplever, at den befinder sig i en krisetilstand.

Det er også vigtigt at vide, at når den alvorlige langvarige stress har fået et godt tag i dig, så er du holdt op med at kunne mærke dig selv. Du vil sandsynligvis opleve, at det er vanskeligt for dig at mærke, hvad der er godt eller dårligt for dig og din heling.

Når jeg arbejder med stress, så trækker jeg ikke kun på en teoretisk uddannelse og viden, men i høj grad også på en praktisk og selvoplevet erfaring. Det betyder, at jeg selv har afprøvet og testet en stor del af de redskaber og metoder, jeg benytter mig af.

Oplever du at have alt for meget stress inde på livet, eller føler du, at du ikke for alvor kan komme videre efter en stressperiode, så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.