Som jeg skrev i boksen med personlig udvikling, så holder jeg selv meget af at lære nyt og udvikle mig, hvis det er på mine præmisser. Jeg ville visne hvis muligheden blev taget fra mig.

Hvis du kontakter mig fordi du gerne vil udvikle dig personligt, så har jeg stor respekt for det. Så stor, at noget af det første vi vil udfordre dig på er, hvorfor du vil udvikle dig. Hvad du vil udvikle. Hvorfor du er nået frem til den beslutning, og hvad der er det værdifulde i det for dig. Det er på ingen måde for at tage gejsten fra dig. Tværtimod. Det handler om, at det kommer til at handle om dig og dine ønsker og behov, så vi er helt sikre på, at det ikke er udefrakommende faktorer, der kræver det uden dit ønske.

Når vi har afdækket dine bevæggrunde, så tager vi fat på et meget spændende arbejde. Hvilke drømme har du? Hvad er dine forventninger til din udvikling og til livet? Hvad er målsætningerne og milepælene? Disse spørgsmål er rettet mod fremtiden, men du har også en fortid der er væsentlig.

Der kan ligge mange ting i et ønske om at udvikle sig personligt. Har du for eksempel nogle destruktive mønstre, som du bliver ved med at gentage, og som er ødelæggende for, at du lever det liv, du gerne vil. Af en eller anden grund kan du ikke ændre på det, selv om du måske er bevidst om mønstrene. Der er noget, der forhindrer dig, stopper dig og blokerer.

Det kan være, at du har en manglende respekt for, og kærlighed til dig selv.

 

Du har måske et selvværd, der ikke ligger så højt på skalaen, hvilket kan være årsagen til at du føler dig ensom, afvist og mangler menneskelige relationer.Eller det manglende selvværd gør det svært for dig at stå fast på dine meninger og behov, og føler dig tromlet af andre.

Det kan også være, at du har svært ved at leve i nuet, og få det bedste ud af dit.

Kort sagt, der kan være rigtig mange årsager til, at du ønsker personlig udvikling. Og helt sikkert også nogen jeg ikke har nævnt her.

Hvad end årsagen er, så ring eller skriv til mig, og vi kortlægger årsagen og lægger en plan.