Det at være coach betyder, at du er uddannet til at bruge en række spørgeteknikker, der kan hjælpe til at give kunder den refleksion og eftertænksomhed, de har brug for til at tage et skridt i den retning, der er det bedste for kunden lige nu. En coach kan stille de borende spørgsmål, som er svære at stille sig selv. En coach undersøger og er nysgerrig på det menneske, coachen er i samtale med.

Den måde jeg praktiserer coaching på, er at jeg arbejder på at bringe ”det hele menneske” frem i lyset, dvs. fortiden, nutiden og en ønsket fremtid.

Måske skal der ændres kurs. Måske er den gode vej, at vande det græs du står på. Måske er du på vej op ad den rigtige stige, men du tager for mange skridt. Det vigtigste er, at du vælger det rigtige for dig, og ikke forandring for forandringens skyld.

Jeg uddyber dette emner yderligere under menupunktet ”Hvad er coaching”

Der er mange emner, hvor det vil være gavnligt og relevant at opsøge en coach. Jeg har valgt at dele dem op i seks kategorier.

Skriv til mig

Vil du høre mere om hvad jeg kan tilbyde dig eller din virksomhed? Kontakt mig på telefon: +45 30 56 01 28 eller send mig en mail

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.