Arbejdsgivere og ledere har deres dagsorden når det kommer til arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen. Jo mere medarbejderne trives, jo mere de føler sig motiveret til det de laver, jo gladere de er for at komme på arbejde, jo mere laver de. Jo flere resultater opnår de, og jo mere vokser tallet på bundlinjen.

Men hvad med dig?

Det er nogle helt andre ting faktorer der spiller ind for dig. Det er mere personligt og nærværende. Både for dig, men også for dine omgivelser. Har du tænkt over hvor mange liv, der bliver grebet negativt ind i, hvis der er mistrivsel på en arbejdsplads? Først er der alle de der er konkret berørt af den pågældende mistrivsel. Det kan være et fælleskontor, et team, en afdeling osv. Den dårlige stemning kan ikke undgå at påvirke kolleger udenfor kredsen. Så er der de involveredes ægtefæller/partnere og børn. Dem som får en trist, vred eller såret familiemedlem hjem, som ikke ligefrem spreder glæde. Den øvrige familie og venner mærker også til nedtryktheden. Snebolden triller.

Det har stor betydning for dine omgivelser om du trives, men ikke mindst har det enorm betydning for dig. Det er trods alt dig, der skal være på arbejdspladsen i 8 timer om dagen, hvis du har fuld tid.

Det er dig, der skal deale med de dårlige stemninger og alle de følelser du oplever indeni, som en konsekvens af ikke at have det godt.

Så der er al mulig grund til at undersøge, hvad der gør dig glad, giver dig arbejdsglæde, og får dig til at trives. Hvad er det for værdier, der er vigtige for dig? Hvad motiverer dig, og hvad får dig til at yde en ekstra indsats?

Hvis en af dagens store opgaver er at finde overskud, og noget at være begejstret for mens du er på arbejde, og mangler du nogle konkrete redskaber og værktøjer til at forme, etablere og implementere den gode stemning og begejstring på dit arbejde, så ring eller skriv til mig. Sammen undersøger vi, hvad der er det bedste for dig, og hvordan du kan bringe det i spil i din arbejdsdag.